Om Gartneriet Broholm

Om Gartneriet Broholm

Vi er en af Europas største producenter og eksportører af stenbedsplanter. Hvert år producerer vi en million småplanter og en million færdige planter på friland fordelt på 25 sorter.

Men hvor kommer vi fra, hvor er vi nu og hvor er vi på vej hen?

Vores historie

Gartneriet Broholm er beliggende på Sydfyn, hvor Anders og Gitte Ploug-Sørensen har ejet Broholm siden 1982. Broholms hovedaktivitet er produktion og salg af stenbedsplanter og produktionen er siden 1982 gået fra 5.000 planter og tre sorter til to millioner planter fordelt på 25 sorter.

Ejerskifte i 2017

I 2017 overtog Emil Stentebjerg Frederiksen Gartneriet Broholm og ledelsen af den daglige produktion, som han driver videre i samme ånd som den tidligere ejer Anders, som også fortsat er tilkoblet Gartneriet Broholm i en konsulentstilling.

Den fremtidige udvikling

Ejerskiftet  gør at produktionen af stenbedsplanter fra år 2017 er flyttet til nye omgivelser, beliggende på Hornegyden 22 i Millinge, ca. 5 km. fra det oprindelige produktionsområde. Det har dog langt fra ændret ved at det fortsat er kvalitet, fleksibilitet og nytænkning som er i højsædet hos Gartneriet Broholm. 

Læs mere om vores produktudvikling og tankerne bag

Stenbedsplanter

Holdet bag Gartneriet Broholm

Mød holdet bag Gartneriet Broholm som dag ud og dag ind sørger for at kvaliteten af planterne er af den højeste kvalitet.

Emil Stentebjerg Frederiksen

Ejer, Produktionsleder

+45 27293551

Anders Ploug-Sørensen

Tidligere ejer, Konsulent

+45 40321028

Søren Ploug-Sørensen

Ansvarlig for salg

+45 20124757

Anbefalet af danske og internationale forhandlere